“Теменужката от Монмартър“ - любовна, романтична оперета очаква публиката в Хисаря

Автор: Plovdiv Now 6351
“Теменужката от Монмартър“ - любовна, романтична оперета очаква публиката в Хисаря

Летният театър в Хисаря ще бъде домакин на 31 юли от 20,00 часа на постановката на оперетата на Имре Калман - "Теменужката от Монмартър". Гостува Музикално-драматичен театър "Константин Кисимов" - Велико Търново като част от ежегодното си националното турне.

Спектакълът е романтична история за мечтите и живота на три момчета - музикант, художник и поет, както и на две момичета - певицата от Монмартър - Виолета, бедно момиче, което от улична цветарка по пътя на случайността се превръща в истинска оперетна звезда и Нинон - привлекателна, амбициозна и леконравна кокетка, която жертва любовта си в името на кариера, слава, лукс и пари.

„Теменужката от Монмартър“ е произведение, поставило основите на жанра мюзикъл. това е най-мистериозната и най-възхитителната творба на Калман с много любовни послания.

Билетите са на цена 10 лева и могат да се закупят вече на касата на читалището във вторник от 10:00-12:00 часа и 15:00-18:00 часа, както и в сряда от 10:00 - 12:00 часа и 15:00-19:00 часа. След 19:00 часа продажбата на билети продължава пред Летен театър. При лошо време спектакълът ще се играе в залата на читалището.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина