Тъсят желаещи за услугата “топъл обяд“ в Хисарско

Автор: Plovdiv Now 4778
Тъсят желаещи за услугата “топъл обяд“ в Хисарско

Община Хисаря обявява прием на документи от кандидат-потребители за социална услуга „топъл обяд“ на територията на цялата община.

Приемът на заявления за ползване на услугата „Осигуряване на топъл обяд в община Хисаря в условия на пандемията от COVID-19“ започва от днес, 09 декември 2020 г.

Заявленията ще се приемат всеки работен ден, от 08:00 до 12:00 часа, в Информационният център на Община Хисаря и в кметствата по населени места.

ПРАВО ДА КАНДИДАТСТВАТ ИМАТ СЛЕДНИТЕ ЛИЦА:

- Лица без доходи или с ниски доходи под линията на бедност – 363 лв., хора в затруднение поради влошената икономическа обстановка в страната, хора, които поради възрастта си или налични увреждания са в по-висок риск от заразяване и неблагоприятно протичане на инфекцията.

- Лица, поставени под карантина – без доходи или с ниски доходи под линията на бедност и нямат близки, които да им окажат подкрепа.

- Лица, обект на социално подпомагане, за които е установена нужда от допълнителна подкрепа и в условията на извънредна епидемична обстановка, са в невъзможност да задоволят основните си жизнени потребност

Най-нуждаещите се потребители ще бъдат определени след преценка на допустимост, извършена от Дирекция „Социално подпомагане“ – Хисаря.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина