Търсят началник в горското спопанство в Хисаря

Автор: Plovdiv Now 19366
Търсят началник в горското спопанство в Хисаря

Конкурс за заемане на длъжността „Началник горско технически участък” на предприятието  „Общинско горско стопанство” обявява Община Хисаря.

Длъжността е свързана с ръководене и участие в проучването, прогнозирането и осъществяването на дейностите по семесъбиране, разсадниково производство, горска семепроизводствена база, залесяване, стопанисване и охрана на горите.

Началникът организира и участва в изготвянето на проектно–сметната документация за участъка, както и в проекто–разчета по приходната му част, изготвя проекто–комплектовката и окончателната комплектовка за участък. Други задължения са маркиране, сортиментиране и комплектоване на лесосечния фонд, изготвя сортиментна ведомост и карнет опис, както и приемане и освидетелстване на сечищата след приключване на сечта и извоза в определените насаждения.

В задълженията на длъжността влизат и контрол, прием и отговарност за количеството и качеството на извършената работа по ЛКМ. Началникът подписва и отговаря за верността на първичните документи, организира и контролира инвентаризацията на горските култури, извършва лесопатологично обследване на горите за болести, вредители и др. повреди, контролира и отговаря за защитата на горския фонд от насекоми и гъбни вредители, както и проверява сигналните листове представени от горските надзиратели и отчита изпълнението на лесозащитните мероприятия.

Кандидатите за заемане на длъжността, съгласно Закона за горите, трябва да отговарят на следните изисквания:

Образование – магистър- техник лесовъд по горско и ловно стопанство;

Правоспособност – изкаран лиценз по чл. 235 от Закона за горите;

Професионален опит – минимум 1 /една/ година

Компютърна грамотност – Microsoft Office, Microsoft  Excell, и Internet.

Да притежава контролна горска марка.

Необходимите документи за кандидатстване са автобиография, документ за самоличност /копие/, документи за завършена степен и специалност, както и документи за допълнителна квалификация и др., ако има такива /копие/.

Други задължителни документи са Трудова и/или служебна книжка, удостоверяващ трудов стаж и професионален опит /копие/, както и копия на други документи, доказващи допълнителни компетентности, които по преценка на кандидата имат отношение към характера на работата.

Максималният размер на основната месечна заплата е 950,00 лева, като при формирането й се взема в предвид и професионалният опит.

Копията на представените документи следва да са ясни, четливи и заверени от кандидата.

Телефон за справки: 0887253362  – гл. специалист „Човешки ресурси”.

Източник: Община Хисаря.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина