Стотици дойдоха на стадион „Крепост“ в Хисаря за представянето на новия местен отбор

Автор: Plovdiv Now 18487
Стотици дойдоха на стадион „Крепост“ в Хисаря за представянето на новия местен отбор

Стотици дойдоха през уикенда на стадион „Крепост Хисаря“ за представянето на новия местен отбор. Старт на футболната фиеста даде председателят на ОбС Хисаря инж. Найден Павлов. Той подсигури озвучаването и двамата професионални фотографи, съобщава ПБ Новинар.

Ето как приветства домакините и гостите инж. Павлов:

„Уважаеми футболисти, съграждани и приятели, Щастлив съм днес да открия този футболен празник, който всички, отдавна чакаме. Радостен съм, че възродихме футболния отбор „Крепост Хисаря“, който има славна история. Убеден съм, че спортните страсти сега и в бъдеще ще владеят не само отбора, а и всички нас. Защото вярвам, че спортът е най-добрата реклама за нашата община. На нашите футболисти – и малки и големи, както и на треньорите пожелавам спортен хъс, много радости на терена и здраве. Благодаря и на ФК „Ведраре“, които са първите ни гости след възстановяването на местния отбор на този прекрасен стадион. Пожелавам успех и на двата отбора и нека по-добрият победи“.

Капитан на отбора „Крепост Хисаря“ е Мирослав Дечев. Мачът се проведе между местния отбор и ФК „Ведраре“. Първият гол отбеляза капитанът на хисарския отбор в 63-та минута. Мачът беше оспорван, отсрещната страна също вкара гол в 81-та минута. Срещата завърши наравно и при изпълненията на дузпи отборът на „Крепост Хисаря“ победи противника си с 6 на 4, а публиката бурно аплодира своите футболисти.

Срещата протече много емоционално, в нея имаше два жълти картона, две греди и множество положения за гол пред двете врати. Деца от клуб „Иноватор“ и Мини и Мики Маус, които са част от клуба, осигуриха много смях и забавление на малчуганите.

ФК „Крепост Хисаря“ в неделя, на 21. 08., ще проведе приятелска среща с ФК „Калояново“. Срещата е от18. 30 часа на стадион „Крепост Хисаря“.

Входът е безплатен.

Заповядайте!

Снимки: Коко Фреша

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина