Сертификати получиха децата, научили как работят институциите в Хисаря

Автор: Plovdiv Now 6175
Сертификати получиха децата, научили как работят институциите в Хисаря
Сертификати за успешно преминато обучение получиха децата, които участваха в направлението „Институциите и ние“ от програмата „Забавно лято в Хисаря 2021г.“, организирана от Общината и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните.
 
Сертификатите бяха връчени лично от кмета инж. Пенка Ганева.
 
Целта на това направление беше децата да се запознаят с дейността и работата на всички институции, които работят в града. Обучаващите организации приеха новото предизвикателство с голям интерес и сърдечно посрещаха участниците.
 
Децата от своя страна изразиха мнение, че са се впечатлили от всяка една институция и им е било много интересно да се запознаят отблизо с работата им.
 
В програмата като домакини се включиха Районно управление на МВР в Хисаря, Център за обществена подкрепа, Общински съвет, Туристически информационен център, Археологически музей, Териториално поделение „Държавно горско стопанство“, Отдел „Закрила на детето“ – Дирекция „Социално подпомагане“, Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ и други.
 
Програмата приключи на 27 август 2021г.
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина