Съборът “Хайдут Генчо“ край Хисаря набира участници

Автор: Plovdiv Now 6585
Съборът “Хайдут Генчо“ край Хисаря набира участници

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,ОЧКВАМЕ ВАШИТЕ ЗАЯВКИ ЗА УЧАСТИЕ В БЪЛГАРСКИ СЪБОР“ХАЙДУТ ГЕНЧО“
Съборът "Хайдут Генчо", който ще се проведе в квартал "Момина баня" в Хисаря от 21 до 23 юни, набира участници. Крайният срок за подаване на заявка 25 май  на http://haiduti.com/zajavka/.

Съборът не е с конкурсен характер. Могат да участват фолклорни ансамбли, фолклорни певчески и танцови групи за автентичен и обработен фолклор, клубове за народни танци, групи за народни обичаи и обреди, инструменталисти, индивидуални изпълнители и дуети без ограничения във възрастта.

Продължителността на програмата на отделните групи или участници не трябва да превишава 10 минути за песни и танци и 15 минути за ансамблови изпълнения. Няма ограничения за брой участници от една група.

Желаещите да участват в Български събор“Хайдут Генчо“ подписват заявки за участие по образец, в които съществува и изричен текст, указващ, че заявителят приема условията, заложени в настоящия регламент.

Организаторите си запазват правото да правят промени в програмата, ако това е необходимо. Участниците във фолклорната програма не плащат вход за събора. Организаторите си запазват правото да снимат и записват изпълненията на участниците с цел създаване на архив и реклама на фестивала, без да плащат права и обезщетения.

Участниците сами организират своето пътуване до и от събора и сами заплащат своите транспортни разходи. Хонорари не се изплащат.

Регистрация на участниците ще се извърши при пристигането им,най-късно един час преди изявата на сцена.

За контакти: телефон 0889611311,email:[email protected], www.haiduti.com.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина