Публично обсъждане в Хисаря на бюджет 2019, поканена е цялата общественост

Автор: Plovdiv Now 3945
Публично обсъждане в Хисаря на бюджет 2019, поканена е цялата общественост

Публично обсъждане на проекта на бюджета за 2021 на община Хисаря е планирано за 10.02.2021 г. от 10.30 до 17,00 часа в Заседателната зала в сградата на администрацията.

Във връзка с въведените ограничителни мерки с цел овладяване разпространението на COVID-19 и поради обявена извънредна епидемична обстановка в страната към настоящия момент, съгласно Решение № 355 на МС от 25.11.2020 г.и заповед на министъра на здравеопазването за въведени временни противоепидемични мерки, публичното обсъждане ще протече при спазване на следните мерки и изисквания:

- На входа на залата ще бъде осигурен пропускателен режим и дезинфектанти.

- Няма да се допуска струпване на хора. Ще се следи за спазване на дистанция от 1,5 м.

- Задължително е използването на лични предпазни средства/маски, ръкавици и др./

- В залата ще бъдат допускани до 10 лица

- Всички въпроси, мнения и предложения ще бъдат ограничени в рамките на 3 минути.

Кметът на община Хисаря – инж. Пенка Ганева, кани гражданите на общината, кметове на кметства, юридически лица, представители на средствата за масово осведомяване, ръководители на бюджетни звена, общински съветници и други заинтересовани лица, да вземат участие в публичното обсъждане, при стриктно спазване на посочения ред.

Проектът на бюджета е публикуван на сайта на Община Хисаря.

Заинтересованите лица могат да депозират своите предложения и становища в Центъра за информация и услуги на гражданите в сградата на общинска администрация гр.Хисаря – всеки работен ден от 08,00 до 12,00 и от 13,00 до 17,00 часа или на електронен адрес: [email protected]

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина