ПП АБВ подкрепя инж. Найден Павлов за кандидат-кмет на Хисаря, застава и зад Деян Дойнов - настоящ кмет на Сопот

Автор: Plovdiv Now 6366
ПП АБВ подкрепя инж. Найден Павлов за кандидат-кмет на Хисаря, застава и зад Деян Дойнов - настоящ кмет на Сопот

Политическа партия АБВ в Хисаля обявява подкрепата си за инж. Найден Павлов за кандидат-кмет, издигнат от „Коалиция за Хисаря” - ПП АБВ, СДС и „Обединени земеделци”. Той е на 34 години, работи в областта на строителния бизнес и е баща на три деца. Член е на националния съвет на АБВ и е координатор на общинско ниво на партията в Хисаря.

„За първи път от години в община Хисаря има шанс да се избере за кмет млад и енергичен човек, затова от СДС не се поколебахме да го подкрепим”, обяви и Николай Марковски, представител на местната структура на СДС. Той каза, че последниятмандат в общината е киритичен , управлява се от стари номенклатурни кадри без визия за развитие на града.

Кандидатът за кмет на община Хисаря вече има подготвен екип от амбициозни млади хора, но с опит, които са готови да работят за общината. Той обеща безплатни детски ясли и градини за децата в общината, промяна на визията за развитие на туризма, като освен като балнео дестинация, ще се наблегне на културното и религиозно наследство на града.

Днес ПП АБВ обяви, че категорично и еднозначно ще гласува доверие и ще подкрепи досега действащия кмет на община Сопот Деян Дойнов.

Източник: pbnovini.com

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина