Пияни шофьори закопчани в Хисаря и Труд, в Пловдив - друсани

Автор: Plovdiv Now 10678
Пияни шофьори закопчани в Хисаря и Труд, в Пловдив - друсани

Четирима водачи са задържани в полицейския арест за шофиране след употреба на алкохол и наркотични вещеста, а по случаите са започнати бързи производства. 

Полицаи от РУ Труд са спрели за рутинна проверка лек автомобил Опел Корса. Зад волана е била 67-годишна жена. Още при при подаване на документите за проверка на униформените е направило впечатление поведението на дамата - видимо превъзбудена и лъхаща на алкохол. Дрегерът е отчел, че жената шофира в нетрезво състояние с употребени 1,33 промила. Нарушителката няма предишни нарушения и прояви.  

Служители на управлението в Хисаря също са попаднали на пиян шофьор - 44-годишен. В следобеда на 22 април те спрели за проверка мотопед. Дрегерът при този водач е отчел над 2 промила алкохолна концентрация. Оказало се, че същият е бил осъждан многократно за подобни престъпления.   

В ареста осъмнаха и двама дрогирани водачи. 22-годишен пловдивчанин е проверен от полицейски автопатрул на улица «Димитър Талев». При слизане от автомобила младият мъж се държал неадекватно и трудно се ориентирал. Това усъмнило униформените и те го отвели в участъка. Направен му е бил тест употреба на наркотични вещества, който е реагирал положително на марихуана. На булевард «България» пък е установен 38-годишен водач на «Фолксваген», който е шофирал под въздействие на опиати.

Снимката е илюстративна. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина