Петима задържани при спецакция на полицията в Хисаря, двама са от Калояновско

Автор: Plovdiv Now 34254
Петима задържани при спецакция на полицията в Хисаря, двама са от Калояновско

Двама млади мъже са в полицейския арест за притежание на наркотични вещества, а по случаите са образувани бързи производства. 21-годишен пловдивчанин, който е бил осъждан за наркоразпространение, е задържан при акция в село Ръжево Конаре. При личен обиск от него е иззета смолиста пресовка „пика“  с тегло 0,218 гр.

Друг 17-годишен младеж от село Дуванлии е задържан с марихуана. При последвал обиск униформени са открили в жилището му електронна везна, лула за пушене и коноп. В ареста на районното управление е задържан и 49-годишен жител на Хисаря. При обиск в управлявания от него джип „Сузуки“ униформените иззели незаконно притежавано оръжие и боеприпаси. 

Досъдебно производство в районното в Хисаря е образувано и срещу 49-годишен мъж, от който са иззети 70 литра водка без акцизен бандерол. Разследващите ще установяват и причините за инцидент на пътя Черничево - Старо Железаре, където 63-годишна жена  преобърна автомобил, в който е пътувала с две деца. 

Три от задържаните лица остават в ареста за срок до 24 часа, а на двама от тях е повдигнато и обвинение след доклад на случаите в Районна и Окръжна прокуратура Пловдив.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина