Младежкото пространство “АртМания“ в Хисаря оживява с активности

Автор: Plovdiv Now 6071
Младежкото пространство “АртМания“ в Хисаря оживява с активности

Младежкото пространство "АртМания" оживява с активности. Началото е на 28 юли. Всеки вторник и четвъртък от 17.30 до 19,00 часа ще има занимания за деца, а от 19 до 20 часа - уроци по салса и бачата за възрастни.

Припомняме, че с младежкото пространство беше реализиран първият етап на един по-мащабен проект на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните в Хисаря и Общински младежки клуб „Иноватор“, както и ЧОСР Хисаря.

Обособено е място, на което младите и активни хора да могат да се срещат, да спортуват, да танцуват, да разпускат, да се забавляват, да обменят идеи, да реализират кампании и инициативи за положителни промени в общността.

Мотото на проекта е „Надскочи мечтите си“, а мястото носи името „АртМания“ и се намира на стадион "Крепост", в бившето кафене.

Пространството е подходящо и за творчество, танци, партита, изложби, разпускане или споделено работно място. За любителите на спорта са предвидени открит стрийт фитнес, тенис на маса, джаги, настолни игри и други. Ще бъде осигурена и библиотека, и други интересни занимания за посетителите.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина