Младежкият клуб в Хисаря отпразнува 4 години

Автор: Plovdiv Now 10203
Младежкият клуб в Хисаря отпразнува 4 години

Младежки клуб "Иноватор" към Община Хисаря стана на 4 години през уикенда, а именно - в събота, на 27 март.

"Пожелаваме си да сме здрави и едно по-спокойно, и здраво общество, и среда! Пожелаваме си да дойде по-скоро времето, в което спокойно ще можем отново да се прегръщаме, както ние си знаем...Пожелаваме си по-скоро да можем да бъдем отново заедно, да се смеем заедно, да творим, да танцуваме, да ходим на обучения заедно, да обучаваме връстниците си в училищата. Пожелаваме си един по-спокоен живот! Благодарим на всички, които ни подкрепяха и продължават да ни подкрепят в нашите дейности! Специални благодарности на Кмета на община Хисаря, инж. Пенка Ганева, за подкрепата в реализирането на всяка наша идея!" написаха младежите по повод рождения ден.

Припомняме, че за тези четири години от съществуването си клуб "Иноватор" организира и реализира редица интересни събития, в които приобщи младите хора в общината.

Една от тези инициативи беше по повод деня на виното и любовта, 14-ти февруари, когато доброволците подготвиха специални кутии, в които всеки можеше да пуска послания за любим човек, след което те бяха поставени в специална изработена електронна картичка и изпратени на получателя.

Източник: Младежки клуб "Иноватор" в Хисаря

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина