Младежи поставиха кутии на любовта в Хисаря за послания към скъпи хора

Автор: Plovdiv Now 6014
Младежи поставиха кутии на любовта в Хисаря за послания към скъпи хора
Денят на виното и любовта, 14-ти февруари, наближава и по този повод доброволците от младежкия клуб „Иноватор“ са подготвили специални кутии на любовта, в които всеки може да пуска послания за любим човек, след което то ще бъде поставено в специална изработена електронна картичка и изпратено на получателя.
 
Кутиите ще бъдат поставени в ОУ "Климент Охридски", СУ "Христо Смирненски" и в Туристическия информационен център в Хисаря. Те ще останат там до 17.02.2021г. В неделя 14.02.2021г. ще има още една кутия на площад "Еани" пред читалище "Иван Вазов", където ще има и още други изненадки.
 
"Очакваме ви там точно в 10ч. на 14.02.2021г.! Моля не забравяйте да посочите къде искате да бъде изпратено посланието ви - фейсбук, имейл, инстаграм и др.", казват организаторите на тази позитивна инициатива.
 
Припомняме, че Община Хисаря подготвя голямо събитие под мотото "Любов и вино", което също ще се случи на 14 февруари, от 10 часа, на площад „ЕАНИ“ пред читалище „Иван Вазов“ в Хисаря, а домакин и организатор е Общината.
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина