Мъж с пълно бойно снаряжение арестуван в Хисаря, оказало се незаконно

Автор: Plovdiv Now 12545
Мъж с пълно бойно снаряжение арестуван в Хисаря, оказало се незаконно

Мъж на 49 годии с пълно бойно снаряжение е арестуван в Хисаря за притежание на незаконно оръжие и боеприпаси. 

Служители на РУ Хисаря са извършили претърсване и изземване от адреса, обитаван от 49-годишния жител. В имота на улица „Трети март“ са открити над 150 ловни и бойни патрони различен калибър , две пушки, два пистолета и автомат „Калашников“ със заглушители в разглобен вид.

Мъжът е държал откритото оръжие и боеприпаси без да притежава необходимите разрешителни документи. Случаят е докладван на дежурен прокурор в Районна прокуратура ПЗадържаха мъж за притежание на незаконно оръжие и боеприпаси в Хисаря 49 годишен жител на Хисаря бе задържан за притежание на незаконно оръжие и боеприпаси. В хода на предприети процесуални- следствени действия, служители на РУ Хисаря са извършили претърсване и изземване от адреса, обитаван мъжа.

В имота на улица „Трети март“ са открити над 150 ловни и бойни патрони различен калибър , две пушки, два пистолета и автомат „Калашников“ със заглушители в разглобен вид. Мъжът е държал откритото оръжие и боеприпаси без да притежава необходимите разрешителни документи.

Случаят е докладван на дежурен прокурор в Районна прокуратура Пловдив и по негови указания е започнато досъдебно производство за престъплението, което предвижда лишаване от свобода от две до осем години.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина