И социалистите в Хисаря издигнаха своя кандидат за кмет

Автор: Plovdiv Now 9979
И социалистите в Хисаря издигнаха своя кандидат за кмет

Социалистите в община Хисар номинираха Ива Вълчева за кандидат за кмет на левицата в общината, като тя бе избрана с мнозинство от предложените от структурите на БСП шест кандидати. Вълчева е експерт в областта на туризма, активен читалищен деец, трети мандат общински съветник, а в последната година е председател на Общинския съвет в туристическия град, съобщава karlovopress.com.

 „Познавам проблемите в населените места в общината и имам решения. Факт е, че община Хисаря в момента не е майка, а мащеха на населените места. Неправилно поставените приоритети, водят до задълбочаване на проблемите. При всяко свое решение до сега съм се ръководила от мисълта, че то трябва да е от полза за хората. Това, смятам, че е в основата на доброто управление“, каза Ива Вълчева пред членовете на общинската конференция на БСП Хисаря.
 
Според нея от първостепенно значение за развитието на общината са чистотата, ефективното стопанисване на общинската собственост, поддържането на парковете, инфраструктурата, диалогът с бизнеса.
 
До началото на септември БСП ще бъде готова с план за управление на общината, както и с ясна програма за действие по населени места.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина