Хисаря показва красота, традиции и чисти местни продукти на най-голямото изложение в България

Автор: Plovdiv Now 11052
Хисаря показва красота, традиции и чисти местни продукти на най-голямото изложение в България

Хисаря ще покаже разнообразието на туристическия си продукт на най-голямото изложение в България „Ваканция и СПА Експо”. Борсата ще се проведе от 13 до 15 февруари в Интер Експо Център в София.

Хисаря ще представи своите традиционни празници и ритуали, био и екологично чисти местни продукти, емблематични за района деликатеси и прекрасните вина от лозовите масиви край Старосел и Мътеница, както и разнообразния си културен календар.

Община Хисаря заедно с Археологическия музей и местния бизнес са приготвили много и хубави награди за туристическата борса. В томболата за посетителите на изложението ще бъдат раздадени: ваучери за нощувки и СПА пакети в хисарските хотели, вечери за двама в ресторанти, туристически обиколки в Хисаря и винен тур в Старосел, конна езда и много оригинални предметни награди, съобщават от администрацията на града.

Участието на това туристическо изложение е изключително полезно. Ще има компании и дестинации от 25 държави и това е уникална възможност общините и мениджърите на туристически обекти да съпоставят своите предложения с конкурентите и да почерпят идеи, които да интерпретират в бъдеще. Близо 60 нови участници се очакват в тазгодишното издание на „Ваканция и СПА Експо”.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина