Голяма награда за Община Хисаря!

Автор: Plovdiv Now 11687
Голяма награда за Община Хисаря!

Община Хисаря спечели наградата за Иновативен проект в областта на туризма и бе удостоена с титлата "Най-впечатляваща община". 

"Всяка награда е успех! Успех, който идва след много труд!", заяви кметът на Хисаря Пенка Ганева, която представи града с щанд на едно от най-мащабните туристически събития на Балканите "Ваканция и Спа Експо 2020". Той привлече вниманието на посетителите още при откриването на изложението.

Общината се представя с богат културен календар за 2020 година, с хотели, ресторанти, спа и уелнес центрове, специализирани предложения за винен, еко и селски туризъм, както и с изобилната си колекция от археологически забележителности.

Министърът на туризма Николина Ангелкова поздрави кмета на община Хисаря инж. Пенка Ганева за атрактивното презентиране на туристическите възможности в региона.

„Хисаря е част от важно стратегическо направление в развитието на българския туризъм, а именно балнеологията и медицинския туризъм. Това, в съчетание с възможностите за културно-исторически туризъм, дава възможност на общината да предлага свой уникален туристически продукт, който покрива широк спектър от услуги", съобщиха от общинската администрация.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина