Голям коледен празник в Хисаря - с базар, дискотека, подаръци и голям концерт

Автор: Plovdiv Now 30609
Голям коледен празник в Хисаря - с базар, дискотека, подаръци и голям концерт
Община Хисаря и кметът Пенка Ганева канят гражданите и гостите на града на голям коледен празник. Събитието е на 23 декември, от 10,00 часа, на площад "Еани".
 
Благотворителен базар ще финализира кампанията „Подай ръка- сбъдни мечта“, в рамките на която цяла година се събираха средства в помощ на семейства и двойки от Хисаря с безплодие, лечимо с методите на асистирани репродуктивни технологии. На щандовете ще бъдат изложени уникати, изработени от децата на Хисаря.
 
Община Хисаря е купила 10 елхи, които децата от училищата и детските градини ще украсят с изработени от тях играчки.
Хората ще могат да си купят украсените елхи, с които да внесат празнично настроение в своя дом и едновременно с това да подкрепят дарителската кауза.
В благотворителната акция със свой щанд ще се включат и доброволци от фондация „Въздигане“.
 
В 15 часа ще започне празнична дискотека на открито. Ще посрещнем Дядо Коледа и Снежанка, които ще раздадат подаръци на децата. Обичани приказни герои ще забавляват малчуганите. Ще танцуваме заедно с аниматорите от Общински Младежки Клуб ,,Иноватор" Хисаря.
 
Празничното настроение ще продължи и вечерта с концерт с участието на Ива и Велислава Костадинови, Александър Александров-Алекс, Танцов ансамбъл „Етнофолк“, танцов състав към НЧ „Иван Вазов-1904“, Наталия Докузова и изпълнители от сдружение „15 лалета“.
 
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина