Друсани шофьори осъмнаха в арестите на Хисаря, Карлово и Раковски

Автор: Plovdiv Now 5759
Друсани шофьори осъмнаха в арестите на Хисаря, Карлово и Раковски

Четирима шофьори, седнали зад воланите след употреба на наркотични вещества, са се озовали в арестите през изминалото денонощие. По случаите са образувани бързи производства.

На улица «Петър Стоев» в Пловдив служители на Първо РУ са проверили лек автомобил Нисан алмера, управляван от 24-годишен мъж от Котел. Водачът е бил с неадекватно поведение и е бил подложен на полеви тест за употреба на наркотични вещества, който е реагирал положително на марихуана. 

Дрогирани водачи на пътя са били задържани и от служителите на РУ Хисаря, РУ Карлово и РУ Раковски. В арестите трите районни управления са се озовали 33-годишен мъж от Казанлък, 21-годишен от ямболското село Бояново и 26-годишен от Самоков.

При проверката на булевард "Освобождение" в Карлово униформените са установили водач на БМВ, шофирал след употреба на канабис. На пътя от село Михилци към Хисаря е бил засечен 21-годишен със Сеат Ибиса, управлявал под въздействие на метамфетамин.

Малко след полунощ на 13 август автопатрул на РУ Раковски е задържал на пътя дрогиран 26-годишен водач на лек автомобил Опел Корса. Младият мъж е от Самоков, а колата се е оказала чужда собственост. Той е бил под въздействие на амфетамин. 

Снимка: илюстративна.



Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина