Домашно кисело мляко с плодове от градината на баба ще хапнем край Хисаря

Автор: Plovdiv Now 9877
Домашно кисело мляко с плодове от градината на баба ще хапнем край Хисаря

Хисаря става част от националната кампания „Нестле за Живей Активно!”
 Ето защо на 22 юни, събота, в местността „Дюлите“, квартал „Момина баня“, ще има много интересно и вкусно събитие.

Учениците от СУ „Христо Смирненски“ в специалностите „Готвач“ и „Хотелиер“, както и младежите от клуб „Иноватор“, от 12.00 часа ще започнат да предлагат предлагат на присъстващите домашно подквасено българско кисело мляко с добавени към него плодове от градината на баба.

„Нестле за Живей Активно!” е мащабен дългосрочен проект, който има за цел да промотира движението, спорта и балансираното хранене в България. Инициативата се организира от Нестле България с подкрепата на Министерството на младежта и спорта, национални експерти по хранене и спорт и неправителствени организации.

Поканени са всички да се включат в поход и пешеходно шествие, за да се популяризира активния начин на живот, спорта и балансираното хранене. След похода шествието ще се отправи към местността „Дюлите“, кв. „Момина баня“,

Целта на инициативата е да бъдат мотивирани все повече хора от цялата страна да водят активен начин на живот и да се хранят балансирано и здравословно, както и да бъдат подкрепени усилията на местните власти в тази посока. Организирането на събитието е част от поредната позитивна инициатива, в която Хисаря ще вземе участие и която би могла да допринесе за по-доброто бъдеще на жителите на града.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина