Автобус от Пловдив до Хисаря едва не се разглоби по пътя ВИДЕО

Автор: Plovdiv Now 11072
Автобус от Пловдив до Хисаря едва не се разглоби по пътя ВИДЕО

Междуградски автобус на превозвача "Хеброс бус" едва не се разпадна, докато превозваше пътници по направлението Хисаря - Пловдив. 

Един от подовите панели на рейса хлопа злокобно с такъв откат, че човек очаква изпод него да излезе полтъргайст. Когато автобус се движи със 100 километра подобна абослютно несъвместима с безопасността и здравия разум нередност може да създаде огромен риск. Въмутен пасажер е заснел крайно опасната повреда, въпреки която автобусът се е движил по целия маршрут между двете населени места.

Такава конструктивна неизправност, освен ужасяваща отстрани, създава изключителна опасност за живота и здравето на пътниците. Би следвало преди всеки ден на движение пътническите автобуси да минават щателна проверка. Трудо е да се повярва, че подобна авария не е констатирана преди началото на курса, а дори да е така, е абсолютна липса на безотговорност, автобусът да не бъде спрян при регистрирането ѝ в движение. 

От фрирмата превозвач отказват да коментират всякакви казуси с медии, ала наш репортер вече е изпратил сигнал към Автомобилна администрация - Пловдив, за да бъде извършена провека по случая. 

Ето го и разглабящият се в движение автобус, потенциален убиец:

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина