Апаши задигнаха близо половин тон дизелово гориво в Старо Железаре

Автор: Милен Ангелов 6390
Апаши задигнаха близо половин тон дизелово гориво в Старо Железаре

олямо количество дизелово гориво е било откраднато в нощта на 23-и срещу 24-и юни. Като количество нафтата е била 430 литра, разпределена в двата резервоара на тежкотоварен автомобил с хасковска регистрация. Кражбата е станала на територията на хисарското село Старо Железаре, сигнализира наш читател.

Единият от двата резервоара (по-големият) е увреден и надупчен на няколко места. Около 7:00 часа сутринта на 24-и юни е установено, че цялото количество гориво е било източено. Читателят ни посочва, че това е екологична катастрофа, защото една част от дизеловото гориво е откраднато, а другото е изтекло на пътя. "Сега в Старо Железаре с месеци ще мирише на нафта, жалват се жителите, подали сигнала.

От ОД на МВР-Пловдив заявиха, че при тях има постъпил сигнал за крупна кражба на гориво в Старо Железаре. Още същия ден разследващи са направили оглед и са установили нанесените щети. Всички материали по случая са събрани и се разглеждат, за да бъдат установени извършителите на кражбата, подчертаха от полицията.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина