Кой ще спечели награда? Деца от Брезово творят коледни картички, рисунки и играчки

Автор: Plovdiv Now 20829
Кой ще спечели награда? Деца от Брезово творят коледни картички, рисунки и играчки

Коледа наближава и засилва вярата на хората в доброто и желанието им да зарадват с подаръче или жест не само близките си, но и други слаби и самотни хора.

В духа на празника Община Брезово и Комисията за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните са партньори в една интересна коледна идея. Двете институции предизвикват децата и учениците да проявят въображение и творчество и да се състезават в няколко забавни конкурси. 

Единият от тях е за изработване на красиви коледни картички с оригинални послания. Вторият конкурс е за рисунка на тема "Магията на коледната нощ". Третата надпревара е за изработване на красиви коледни играчки, с които ще бъде украсена елахата на централния площад в Брезово.

Децата и учениците, които решат да се включат в конкурсите, трябва да изпращат своите красиви коледни творби на адрес ул. "Г. М. Димитров" №25, за г-жа Антония Стоянова. Крайният срок е 6 декември.

Авторите на най-добрите картички, рисунки и играчки ще бъдат наградени на 19 декември по време на Коледното тържество в читалище "Отец Паисий" в Брезово, което ще започне в 18,00 часа.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина