Затвориха временно пътя Асеновград - село Червен

Автор: Plovdiv Now 40622
Затвориха временно пътя Асеновград - село Червен

Започва ремонтът в участък от трасето на републикански път Асеновград – Кърджали, а именно – отсечката към село Червен. Видът на ремонтните работи не позволява преминаване на моторни превозни средства (МПС) в цитирания участък. По тази причина същият ще бъде изцяло затворен за движение.

Ремонтът в участъка включва изпълнение на рециклиране на съществуващата асфалтова настилка с хидравлично свързващо вещество. Дейностите ще продължат в периода от 14.09.21 г. до 22.09.21 г., включително. През цялото денонощие, ще бъде блокирано преминаването на МПС в отсечката между селата Червен и Тополово, за изпълнение на студено рециклиране.

Промяна ще има и в разписанията, съгласно предвидените обходни маршрути.

Първи маршрут: Асеновград – село Козаново – село Патриарх Евтимово – село Дълбок извор – село Поройна – село Леново - село Тополово – село Долнослав - село Червен. Тук ще бъдат изпълнени три курса. В 05:40 ч. тръгване от Асеновград и в 06:40 ч. – от Червен; в 11:15 ч. - от Асеновград и в 12:15 - от Червен; в 18:10 ч. от Асеновград, а в 19:10 ч. – от Червен.

Втори маршрут: Асеновград – село Козаново – село Златовръх – село Стоево – село Мулдава. Ето как ще пътуват автобусите: тръгване от Асеновград в 05:40 ч., а в 06:30 ч. - от Мулдава; в 08:30 ч.; тръгване от Асеновград, а в 09:20 ч. - от Мулдава; тръгване от Асеновград в 11:00 ч., а в 11:50 ч. - от Мулдава; тръгване от Асеновград в 14:30 ч., а в 15:20 ч. – от Мулдава; тръгване от Асеновград в 17:30 ч., а в 18:20 ч. – от Мулдава.

По същите обходни маршрути могат да се придвижват с автомобилите си и жителите на засегнатите населени места. За следващия етап на ремонтните дейности и затварянето за движение на съответния пътен участък община Асеновград ще уведомява гражданите своевременно. Актуална информация ще бъде публикувана и за училищните автобуси, които следва да превозват ученици, които се обучават в асеновградски учебни заведения. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина