Закопчаха двама дилъри в Асеновград, спипаха и пиян шофьор

Автор: Plovdiv Now 18030
Закопчаха двама дилъри в Асеновград, спипаха и пиян шофьор

Двама мъже от Асеновград са попаднали в ареста. Наркотични вещества са били иззети при претърсване на домовете им в града. 

На улица «Славянска» от дома на 23-годишен криминално проявен и осъждан асеновградчанин служители на криминална полиция са иззели мелничка тип «гриндер», електронна везна, 0,35 гр марихуана и боеприпаси от различен калибър. Младият мъж е с повдигнато обвинение и с постановление на Окръжна прокуратура Пловдив е задържан за срок до 72 часа. 

В хода на същата акция от дома на 40-годишен мъж на улица «Генерал Дандевил» в Асеновград са били иззети марихуана - 0,96 гр, MDMA с тегло 0,1 гр, пластмасови тръбички и мелничка тип «гриндер», иззет е и амфетамин. Мъжът е с повдигнато обвинение и с постановление на прокуратурата в Асеновград е задържан за срок от 72 часа. 

Бързо производство за извършено престъпление е започнато срещу мъж от село Тополово. 39-годишният водач на лек автомобил Мерцедес бил спрян за проверка от екип на районното управление в 20,55 часа на кръстовището на ул. «Цар Калоян» и «Рожен» в Асеновград. Полицейският екип направил тест за употреба на алкохол на водача, който отчел концентрация над 1,2 промила.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина