Закопчаха четирима асеновградчани с няколко вида дрога, жена опита да изхвърли метадон

Автор: Plovdiv Now 38735
Закопчаха четирима асеновградчани с няколко вида дрога, жена опита да изхвърли метадон

Четирима асеновградчани през изминалото денонощие са попаднали под ударите на закона заради притежание на наркотици и срещу тях са образувани бързи производства.

Служители на криминална полиция са извършили проверка на ул. «Мир» в Асеновград, където са спрели 37-годишен водач на лек автомобил Мицубиши. Полицаите са установили, че в превозното средство пътуват  криминално проявени лица. При последвал обиск от водача е била иззета марихуана.  33-годишна асеновградчанка, пътничка в автомобила, се е опитала да изхвърли пластмасово шише с метадон, което държала в себе си. Наркотично вещество е открито и в джобовете на другия 42-годишен пътник. Трите лица са с повдигнати обвинения и с постановление на Прокуратурата в Асеновград са задържани за срок до 72 часа. Иззети са 0,915 гр. амфетамин, марихуана с тегло 0,193 гр и таблетки екстази.  

В жилище, обитавано от 58-годишен асеновградчанин, служители на криминална полиция от районното управление са открили метамфетамин с тегло 3,758 гр, 3 мл. метадон, стъклени ампули морфин и таблетки ксанакс. Откритите високо рискови наркотичните вещества са били приготвени за продажба. По случая под наблюдение на РП Пловдив е започнато бързо производство.  

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина