За голям християнски празник: Детски онлайн конкурс за стихчета започва в Асеновград

Автор: Plovdiv Now 5786
За голям християнски празник: Детски онлайн конкурс за стихчета започва в Асеновград

Детски онлайн конкурс за кратко стихотворение е обявен в Асеновград. Поводът и темата са "Ден на християнското семейство", който отбелязваме на 21-ви ноември. Организатор е Общината.

В конкурса могат да участват деца от училищата в Асеновградско, а възрастовата граница е от 10 г. до 14 г.

Предизвикателството има за цел да провокира въображението и творчеството у подрастващите. Стихотворението трябва да се състои от точно два куплета (осем редчета) и да е подредено в рими. Стихчетото трябва да има и заглавие. Асеновградчани ще решат кое стихотворение да стане победител.

Желаещите да участват в творческата надпревара, трябва да изпратят стихотворението си на лично съобщение във Facebook страницата на община Асеновград: https://www.facebook.com/ObshtinaAsenovgrad, като впишат трите си имена, телефонен номер за  връзка с родител, както и в кое училище и кой клас са ученици.

Срокът за участие е от днес (09.11.20 г.) до 23:59 ч. на 21.11.20 г. Гласуването ще се проведе отново онлайн в страницата на община Асеновград, като първите три творби, събрали най-голям брой лайкове, ще бъдат класирани в челната тройка и ще бъдат наградени.

Наградите засега се запазват в тайна, а творбите на победителите ще бъдат публикувани на официалния интернет сайт на община Асеновград.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина