YouTube порталът на Асеновград набира популярност, ще излъчи и събития от празника на града

Автор: Plovdiv Now 3852
YouTube порталът на Асеновград набира популярност, ще излъчи и събития от празника на града

Само за 48 часа Порталът за култура и изкуство на община Асеновград в YouTube се е сдобил с близо 30 абонати. А видеото с изявлението на кмета на града доктор Христо Грудев е достигнало около 250 гледания. В канала всеки абонат може да гледа видеа, заснети от ученици от випуск 2020 г. на асеновградски училища по повод 24-ти май - Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост.

Тази година празникът бе отбелязан не само виртуално чрез YouTube портала. Едновременно с това, точно в 11:00 ч. на 24-ти май камбанен звън огласи Асеновград. Камбаните на всички християнски храмове в общината зазвънтяха, за да бележат празничния ден.

В края на тази седмица YouTube каналът на община Асеновград ще даде възможност на асеновградчани да станат съпричастни с още едно събитие - Празникът на града. Той ще бъде отбелязан със скромна програма, предвид създалата се извънредна обстановка. Всеки един от вас ще има възможността да се потопи в атмосферата на празничния ден чрез видеата, които ще бъдат публикувани в Портала за култура и изкуство на Асеновград - тук: https://www.youtube.com/channel/UCGdHdffKVDGFgG-00_fM_1w/videos .

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина