Волейболистки от Асеновградско с три големи победи в Турция

Автор: Plovdiv Now 4807
Волейболистки от Асеновградско с три големи победи в Турция

Отборът на момичетата до 15 години от Волейболен клуб „Тополово“ изиграха четири срещи в Истанбул – Турция. Те се изправиха срещу местни тимове от същата възраст.
Българските момичета спечелиха мачовете срещу „Туркиш еърлайнс“, „Балканспор“ и „Санчакспор“ с 3:0. Срещата срещу „Бахчелиевлер“ обаче завърши в полза на домакините при резултат 1:3. Волейболистките на Тополово се изправиха срещу едни от най-силните състезателки в местното първенство и успяха да ги победят. Те се докоснаха до професионалния волейбол и се запознаха с турски волейболистки, участвали в „Шампионска лига“ на този спорт, пише ТВ САТ КОМ.
Момичетата на волейболния клуб на асеновградското село Тополово споделиха положителни отзиви за гостоприемството на турските им домакини. Освен, че натрупаха още опит във волейболния спорт, младите спортистки на Тополово събраха впечатления и знания от посещенията си на популярни забележителности в Турция. Те разгледаха църквата „Света София“, „Синята джамия“, „Принцовите острови“ и пътуваха с кораб по „Борфора“.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина