Верижна катастрофа край Асеновград, кола удари възрастна пешеходка в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 4906
Верижна катастрофа край Асеновград, кола удари възрастна пешеходка в Пловдив

Сигнал за катастрофа с пострадал човек е постъпил в обедните часове на 22 октомври. Инцидентът е станал на пътя Пловдив – Смолян. Участници в инцидента са три автомобила - Мерцедес, Тойота и Пежо.  Екип на РУ Асеновград е посетил местопроизшествието и е установил, че 35-годишен мъж зад волана на Пежо-то не е спазил дистанция в колона и се удрил в Тойотата. Тя е отскочила и е ударила Мерцедеса.  

60-годишният водач на Мерцедеса внезапно е намалил скоростта заради умряло на пътя животно. При инцидента леко е пострадал шофьора на Тойотата. Той е с охлузни рани. След преглед в болнично заведение е освободен за лечение в дома си. Пробите за употреба на алкохол на водачите са отрицателни.   

83-годишна пешеходка е пострадала при пътен инцидент на улица «Леонардо Да Винчи» в Пловдив. Жената е била ударена на пешеходна пътека от 41-годишен водач на лек автомобил Шевролет Нубира, който е правел ляв завой. Пострадалата е прегледана в болнично заведение и по-късно е освободена за домашно лечение с натъртвания по тялото. Алкохолната проба на водача е отрицателна.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина