Велосипедисти пострадаха в Асеновград и Пловдив, удариха ги коли

Автор: Plovdiv Now 4650
Велосипедисти пострадаха в Асеновград и Пловдив, удариха ги коли

Трима велосипедисти са пострадали при пътни инциденти в Асеновград и в Пловдив през изминалото денонощие. Те са с охлузване и натъртвания. Две от произшествията са в Пловдив, а третото е в Асеновград.

В сутрешните часове на 11 август на кръстовище на булевард "Руски" и улица "Иван Вазов" в Пловдив лек автомобил Хюндай е отнел предимството на преминаващ по път с предимство 34-годишен велосипедист. 70-годишният водач на автомобила е извършвал маневра десен завой и по думите му е видял велосипедиста в последния момент. Младият мъж се е отървал с охлузвания.

20-годишен водач на Алфа Ромео с два месеца опит като шофьор пък е причинил пътен инцидент с 48-годишен велосипедист, преминаващ през кръстовище на булевард «Свобода» в Пловдив.  

В Асеновград в сутрешните часове на вчерашния ден водач на лек автомобил Фолксваген Поло при маневра десен завой на кръстовището на булевард "Цар Иван Асен II" е отнел предимството на 37-годишен велосипедист от село Болярци. 53-годишният водач на автомобила не е съобразил действията си на пътя с уязвим участник в движението.  

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина