Възрастна жена пострада в катастрофа край Асеновград, дядо в Пловдив блъсна с велосипед кола

Автор: Plovdiv Now 9238
Възрастна жена пострада в катастрофа край Асеновград, дядо в Пловдив блъсна с велосипед кола

Пътен инцидент е станал край Асеновград, други два са се случили в Пловдив през изминалото денонощие. Пробите за алкохол на всички водачи са се оказали отрицателни.

Катастрофа с леко пострадали лица е била регистрирана вчера в полицията Асеновград. Произшествието е станало на територията на село Бачково, където 31-годишен водач на лек автомобил Ауди» при изпреварване в участък с надлъжно непрекъсната маркировка се е ударил в лек автомобил Опел. 72-годишната жена зад волана на Опела е завивала наляво. Пострадала с охлузвания 86-годишна нейна спътничка. Водачите на превозните средства са тествани за алкохол, но пробите им са отрицателни.  

81-годишен велосипедист пострада при произшествие на кръстовището на улиците "Братя Бъкстон" и "Нева" в Пловдив. Възрастният мъж се е блъснал в движещ се с предимство лек автомобил Опел.  В УМБАЛ «Свети Георги» дядото е бил прегледан, но по-късно е изписан за домашно лечение с леки охлузни рани.            

Пътник пострада леко и при инцидент на "Коматевско шосе" в Пловдив. Малко след 22 часа снощи правоспособна водачка от Варна, седнала зад волана на лек автомобил Фолксваген, не спряла на знак "Стоп" и е ударила движещ се с предимство влекач Мерцедес. 37-годишен мъж от Тополовград, пътувал с жената, е бил транспортиран за преглед в болница, откъдето по-късно е изписан за домашно лечение с контузии.  Алкохолните проби на водачите са отрицателни.  

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина