Тъжна, грозна и нелепа картинка в асеновградското село Патриарх Евтимово

Автор: Plovdiv Now 11400
Тъжна, грозна и нелепа картинка в асеновградското село Патриарх Евтимово

Тъжна, грозна и нелепа е картинката в асеновградското село Патриарх Евтимово. Това се дължи на ремонти дейности по европейски проект за реконструкция на пътищата в района между Асеновград и Първомай. Пътят между селата е готов и асфалтиран, но улиците в Патриарх Евтимово... май ги забравиха. Миро Денков обаче напомня за тях в социалната мрежа Фейсбук.

"На фона на усилената работа по тротоари и градини в Асеновград, искам да попитам от името на много заинтересовани - кога ще свършат мъките в с. Патриарх Евтимово?", написа мъжът.

Той е споделил и снимки, от които става ясно в какво положение се намира селото - улиците са разкопани и кални, стърчащи пожарни хидранти са оставени на всевъзможни посоки, но не и стационирани вертикално. Освен това Миро отблезява, че скъсаната преди два месеца канализационна тръба Ф400 не се възстановява, а това води до запушване на работещата, пише glasnews.bg.

ВиК и АПИ, къде сте?

"Кой и кога ще асфалтира и оправи тротоарите при положение, че това е проект за цялостен ремонт на пътя Асеновград-Първомай?", пита още Миро и отбелязва: "Новият асфалт мина и подмина селото, доколкото се чува няма да има цялостно асфалтиране на пътното платно".

И пореден адекватен въпрос отправя мъжът: "Кой е виновен за изпуснати срокове, некачествено изпълнение и страдание на много хора живущи и преминаващи през с. Патриарх Евтимово?". Но дали прокуратурата не трябва да задава въпросите...

Жители на Патриарх Евтимово предлагат министърът на регионалното развитие Иван Шишков да инспектира селото.

"И така е от юни месец - 8 месеца! Всеки си прехвърля топката. Да дойде министър Шишков на място да види как стоят нещата и за какво предварително плащат. Ще мине още толкова месеца явно, докато се оправи. Не знам как в другите държави се справят, но при нас е пълен хаос за съжаление!", коментира Дими К.

"Това вече е нехайство и нахалство! Как може такова нещо - да оставят хората да газят в кал и да прескачат дупките! Опомнете се, хора, в кой век живеем! Дано някой се погрижи за това хубаво село!", гласи друг коментар.

Ние се надяваме този кален ад да приключи възможно най-скоро.

Снимки: Миро Денков

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина