Търсят се деца от Асеновград, допринесли по всякакъв начин за прославянето на града си

Автор: Plovdiv Now 4789
Търсят се деца от Асеновград, допринесли по всякакъв  начин за прославянето на града си

Екипът на Общински младежки съвет в Асеновград дава старт на една интересна кампания, като за целта призовава и предизвиква всички жители на общината. До 20 юли се приемат номинации на деца, които имат заслуги за прославянето на името на града ни - имат спечелени конкурси, състезания и всякакви други успехи в различни сфери. Децата може да са близки, роднини, познати или познати на познати на номиниращия ги. 

Няма възрастови ограничения. Кампанията няма статут на състезание и в този смисъл няма да има класиране. За всички предложени деца ще има специални награди, избрани от членовете на Общинския младежки съвет и осигурени от Общината.

Ентусиастите от Младежкия общински с инициативата си искат да окажат своята подкрепа към децата на Асеновград и да им докажат, че тяхните усилия се оценяват и ще бъдат възнаградени.

Предложения се дават на фейсбук страницата на Общински младежки съвет - Асеновград. В коментарите се изписва името на детето и заслугите му. Предложения могат да се дават и на лично съобщение на страницата, като се оставя телефон за връзка.

Предложения могат да се дават и директно по телефона:

0893696682-Димитър Илиев,
0898301111-Бисер Демерджиев.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина