Талантливата Ели от Шоуто на Слави получи незабравим ден от каките и батковците в Асеновград

Автор: Plovdiv Now 8407
Талантливата Ели от Шоуто на Слави получи незабравим ден от каките и батковците в Асеновград

С пътуване до Белинташ и подарък тениска с логото на ще запомни днешния 4 юли талантливата Елена Василева, която спечели сърцата на хиляди зрители в телевизионния конкурс на Слави Трифонов „Нова звезда”.

Младежите планираха разходката преди седмица, когато кметът на община Асеновград д-р Емил Караиванов посрещна малката певица, за да й връчи плакет и да я поздрави за отличното й представяне в предаването и приноса й към популяризирането на Асеновград.

Младите ентусиасти и Ели прекараха деня в разходки из красотите на Родопите, посетиха скалното светилище Белинташ, запознаха се с неговата мистика и невероятна красота. Самата Ели сподели, че това е бил най- прекрасният й ден в живота.

Утре членовете на Общински младежки съвет ще вземат участие в Международната конференция „Изграждане на младежка общност чрез дейности през свободното време” в град Пловдив. Темите, които ще се разгледат на форума са свързани със свободното време и приобщаване на младежи с увреждания, споделяне на насоки и практики за сформиране на младежки общности,  представяне на съвети за младежи, младежки лидери и учители за ефективно лидерство в младежките общности и други.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина