Таланти от цялата страна ще пеят в подкрепа на 33-годишния асеновградчанин Николай Иванов

Автор: Plovdiv Now 6382
Таланти от цялата страна ще пеят в подкрепа на 33-годишния асеновградчанин Николай Иванов

Таланти от цялата страна ще пеят в подкрепа на 33-годишния асеновградчанин Николай Иванов, който се бори с тежко заболяване. Елена Василева, Виктория Димова, Ивайла Терзиева, Андреана Бакалова и Радостина Гунгалова от Арт Войс Център Пловдив с музикален педагог Руми Иванова, Фолклорна Формация "Родопска Песен", Dance studio "Косара" и Дуо "Доминанто" са малка част от изпълнителите, които ще се качат на сцената на читалище "Родолюбие" в Асеновград на 20 декември от 19 часа.

Припомняме, че от 8 години Ники се лекува в университетска клиника в Навара, Испания, от злокачествено образувание на дебелото черво с метастази в белия дроб и костите. Младият мъж преминава през тежки медицински процедури, които омаломощават не само тялото, но и са истинско изпитание за психическата му издържливост. Последната година е най-трудната за асеновградчанина. В рамките на 2 месеца са му проведени 2 терапии, от които получава алергична реакция със силен обрив, кръвното му пада и той дори губи съзнание. Следват трудни дни, в които Ники се залежава и се движи все по-малко, има болки в гърба и почти не спи нощем. Към момента се подлага на друга химиотерапия. А междувременно средствата, които дължи на испанската клиника, непрекъснато нарастват и вече са 102 хил. евро. Това е една огромна сума, но ако всички заедно се обединим, можем да съберем голяма част от нея, защото заедно сме по-силни и защото заедно можем повече, категорични са организаторите на благотворителния концерт.

Билети могат да се закупят всяка събота и неделя от една от дървените къщички в центъра на Асеновград (между сградата на общината и хотел Асеновец). Ако нямате възможност да си закупите билети на място, можете да се свържете с организаторите във фейсбук като изпратите съобщение на страницата "Общински младежки съвет-Асеновград" или позвъните на телефон: 0898301111 или 0893696682

Два часа преди началото на концерта, т.е. в 17:00 часа ще се открие и благотворителен базар в подкрепа на Ники. Базарът също ще е проведе в читалище "Родолюбие” и на него ще се продават много и различни, интересни и уникални неща.

Всички събрани пари от всички проведени събития ще бъдат преведени по сметката на Николай!

Който желае да помогне, може да изпрати СМС с текст DMS NIKOLAY на номер 17 777: 

Или чрез дарение по дарителска сметка в Обединена Българска Банка в лева:
IBAN: BG56 UBBS 8002 1088 4983 30 
BIC: UBBS BGSF 
Титуляр: Николай Владимиров Иванов

И във евро за Испания:
IBAN: ES71 2100 3693 2120 0050 5550
BIC: CAIX ESBB
или чрез Pay pal: [email protected].

 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина