Спипаха друсани шофьори в Пловдив, в Асеновград - пиян с чужда кола

Автор: Plovdiv Now 14920
Спипаха друсани шофьори в Пловдив, в Асеновград - пиян с чужда кола

Трима шофьори, седнали зад воланите след употреба на наркотици, са били задържани в полицейските управления в Пловдив днес.

Автопатрул на Трето РУ е спрял за проверка 42-годишен мъж с Мазда на ул. "Васил Левски". Униформените са установили, че лицето е осъждано и криминално проявено. Пробата за наркотици е реагирала положително на направения тест и е показала употреба на амфетамин.  

Положителна е била и пробата на 22-годишен младеж от Видин, който служителите на същото районно са проверили малко след полунощ днес. Младият мъж е управлявал БМВ под въздействието на кокаин.

Полицейските служители на Първо РУ пък са задържали 37-годишен водач на Опел, който се е държал неадекватно при проверката. Драг чек тестът е отчел употребата на марихуана. И тримата са задържани за 24 часа. По случаите са образувани бързи производства за извършено престъпление по Наказателния кодекс.

39-годишен мъж пък са задържали полицейските служители в Асеновград. той е бил седнал зад волана на лек автомобил Опел Зафира, чужда собственост, под въздействието на алкохол.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина