Катастрофи в Асеновградско! Шофьор избяга, пешеходец е в болница

Автор: Plovdiv Now 5695
Катастрофи в Асеновградско! Шофьор избяга, пешеходец е в болница

Две катастрофи са станали вчера в Асеновград и региона, има и пострадали хора.

Пешеходец е пострадал при пътен инцидент в Асеновград вчера, малко след полунощ. Случило се е на кръстовището между ул. «Цар Иван Асен» и ул. «Княз Борис». Пристигналият на мястото полицейски екип е установил, че неправоспособен 18-годишен водач на лек автомобил БМВ - чужда собственост, е напуснал мястото на произшествието.  

Пострадалият е 35-годишен пешеходец от село Тополово. Транспортиран е бил по спешност в УМБАЛ «Св. Георги» в Пловдив, където е настанен за лечение в отделението по неврохирургия с множество фрактури - на глава, гърди и коляно, но без опасност за живота. По случая е започнато досъдебно производство.

23-годишна жена, също неправоспособна, е с охлузни рани след претърпян пътен инцидент между асеновградските села Тополово и Леново. Сигналът е подаден на телефон 112 в 18,15 часа на 10 юни. Екип на РУ Асеновград е установил, че жената е била зад волана на лек автомобил Мицубиши, когато е загубила контрол над управлението и се е преобърнала в страни от пътя.

В автомобила е пътувал и 41-годишен пътник. След извършен медицински преглед в МБАЛ «Асеновград» самокатастрофиралата жена и спътникът й са освободени за домашно лечение.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина