Само на Асеновградско шосе: Сговорна дружина планина не повдига, но БМВ - да

Автор: Plovdiv Now 15561
Само на Асеновградско шосе: Сговорна дружина планина не повдига, но БМВ - да

Интересна случка се е разиграла на Асеновградско шосе, съобщава glas.bg.

Видео, публикувано в мобилното приложение TikTok, събра хиляди лайкове и коментари. На кадрите виждаме едно BMW, а около него - група от хора. Някои от тях бездействат, а други с мъка придържат автомобила, който е в странно положение - на две странични гуми.

Случайно преминаващ шофьор е заснел безумната случка на Асеновградско шосе. "Dinqta", както е никнеймът на човека, заснел видеото, е оставил описание към кадрите "Бързо, лесно и удобно. Автосервиз майна таун".

Във видеото се чува как снимащият казва: "Ето така се прави на Асеновградско в Пловдив - ето така се сменят гуми". Не става ясно обаче дали момчетата, придържащи BMW-то, сменят именно гумите на возилото.

Някои от коментиращите под видеото определиха случката като трагична. Други пък предпочетоха да не изразяват мнение и коментираха със смеещи се емотикони.

"Само на Асеновград-Пловдив може да се види това", написа потребител.

"Сговорна дружина - планина повдига", коментира Гената.

"Толкова хора и един крик няма", добави Николай.

"Обединението прави силата", написа Христо.

Не е тайна, че през нощта Асеновградско шосе се превръща в арена на нерегламентирани гонки. Вероятно при такава гонка возилото се е повредило, което е наложило момчетата от "сговорната дружина" да го повдигнат и ремонтират.

Вижте видео:

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина