Събират едрогабаритни отпадъци от домакинствата в Асеновград

Автор: Plovdiv Now 4693
Събират едрогабаритни отпадъци от домакинствата в Асеновград

Ше се събират безплатно едрогабаритни отпадъци в Асеновград. Периодът, в който ще се проведе акцията, е на 7 и 8 декември, включително.

Домакинствата трябва да се съобразят с указания график и да извадят мебелите си в деня преди събирането или в същия ден - най-късно до 10:00 ч.

Отпадъците да се разположат така, че да не пречат на движението и да не се паркират превозни средства в близост до контейнерите, защото ще се възпрепятства вдигането на едрогабаритния отпадък и същият ще остане несъбран.

Акцията приключва на 8-ми декември и след тази дата събирането на този вид отпадък няма да бъде извършвано.
Гражданите, които са пропуснали горепосочения период, могат да се възползват от безплатното депониране на площадката за едрогабаритни отпадъци, разположена на депото - на изхода на града, в посока село Боянци.

Ето и графика на акцията:
07.12.2022г. - кв. „Изток“, кв. „Свети Георги“, ул. „Христо Ботев“, ул. „Цар Иван Асен II“, ул. „Александър Стамболийски“, ул. „Княз Борис I“, кв. „Баба Тонка“.
08.12.2022г. – бул. „България“, ул. „6-ти януари“, ул. „Съединение“, ул. „Марица“, ул. „Васил Левски“, кв. „Метоха“, ул. „Гоце Делчев“, ул. „Ген. Дандевил“, ул. „Тракия“.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина