Рокерите от Пловдив и Асеновград откриват сезона, с рев моторите потеглят към Бачковския манастир

Автор: Plovdiv Now 11030
Рокерите от Пловдив и Асеновград откриват сезона, с рев моторите потеглят към Бачковския манастир

Традицията и тази година ще бъде спазена. С настъпването на първа пролет ще бъде открит мотосезонът. Стартът ще бъде даден от рокерите в Пловдив и Асеновград. Стотици привърженици на возилата на две гуми ще извадят моторите си и на 22 март ще оформят шумно и в същото време атрактивно шествие.

Празникът ще започне пред клуба на рокерското братство "Вагабонтс" на булевард „България”  в Пловдив. За трета година мероприятието ще мине под наслов: "Спрете войната на пътя! Искам да се прибера Жив!"

Рокерите от клуб „Торнадо” в Асеновград пък ще се съберат точно в 11:30 часа пред паметника на Цар Иван Асен II за поклонение и поднасяне венци и цветя.

Точно в 12:00 часа, съпровождани от полиция и моторизираните специални сили, рокерите от Пловдив и Асеновград ще потеглят към Бачковския манастир. Там те ще запалят свещ и ще се помолят за здраве и попътен вятър, а игуменът ще освети машините.

От полицията призовават водачите на МПС да изпълняват стриктно разпорежданията на контролните органи по време на въвеждане на временната организация на движеното за недопускане на необосновани затруднения  на трафика по посочените маршрути.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина