Разследващи полицаи от Асеновград станаха прокурори в Несебър и Бургас

Автор: Plovdiv Now 3463
Разследващи полицаи от Асеновград станаха прокурори в Несебър и Бургас

Бившият разследващ полицай от РУ - Асеновград Георги Кирков положи клетва и встъпи в длъжност като прокурор в Районна прокуратура – Несебър. Той е завършил юридическото си образование в ПУ „Паисий Хилендарски“ през 2002 г. Кирков притежава повече от 13 години юридически стаж, който е придобил с работата си като полицейски служител в градовете Първомай, Пловдив и Асеновград. Кирков се закле и подписа акта си за встъпване пред Административния ръководител на Районна прокуратура – Несебър – прокурор Радост Бошнакова и целия колектив на магистратурата. Бошнакова пожела на новия колега попътен вятър, смелост и непоколебимост в работата му като прокурор в Районна прокуратура – Несебър.

Същият ден друг бивш разследващ полицай от РУ - Асеновград - Цветана Бързинска положи клетва и встъпи в длъжност като прокурор в Районна прокуратура – Бургас. Тя е завършила юридическото си образование в ПУ „Паисий Хилендарски“. Цветана Бързинска притежава повече от 5 г. и 9 м. юридически стаж, който е придобила с работата си като юрисконсулт и разследващ полицай в градовете Пловдив и Асеновград.

Бързинска се закле и подписа акта си за встъпване пред Административния ръководител на Районна прокуратура –Бургас – прокурор Иван Кирков и целия колектив на магистратурата. Прокурор Кирков пожела на новия колега успех в работата като прокурор в Районна прокуратура - Бургас.

Подобни новини

Ivan Gologanov

Как разследващ полицай, трупа юредически сраж? Как разследвайки случай, можеш да трупаш стаж? На какво основание прокуратурата го признава този стаж? Аз мога ли като собственик на кабелна телевизия от 20 години да кандидатствам за съдия, защото имам достатъчно юридически стаж? Сега разбирам, защо няма правилно написан обвинителен акт, то пт кол и въже събирано.

06:03, 02.11.2018

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина