Президентът: “Асеновград се превръща във все по-притегателен център за инвестиции“

Автор: Plovdiv Now 4919
Президентът: “Асеновград се превръща във все по-притегателен център за инвестиции“

Президентът на Република България г-н Румен Радев уважи асеновградчани и присъства на честването на Празника на града, където прие почетния караул на площад „Акад. Николай Хайтов” и поздрави войниците от Военно формирование 24490.

В обръщението си към хората президентът Радев каза: „Асеновград се превръща във все по-притегателен център за инвестиции и за развитие на индустрия, лека промипленост, винарство и туризъм. Почти всеки българин, който планира сватба, се сеща първо за Асеновград и това се дължи на всички вас, на вашето трудолюбие. предприемчивост и упоритост”.

„Именно тук, в Асеновград и региона, най-ясно проличава как в епохите, в които е имало мъдро и далновидно управление, нашият народ бързо е израствал духовно и материално. Затова всичко, каквото правим днес, трябва да бъде с ясното съзнание, че то ще определя бъдещето на поколенията след нас. Затова нека заедно градим едно по-добро бъдеще за нашите деца. В днешния празничен ден искам да ви пожелая да пазите вашата славна история и традиции, да работите все така упорито в превръщането на Асеновград в един модерен европейскии град, привлекателен за своите млади хора”, допълни Държавният глава.

След това Президентът разговаря и се снима с жителите на Асеновград и отпътува за визита в Скопие.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина