Поредно чудо, сътворено от иконата в Бачково: Яна, на която лекарите не даваха шансове, се появи на бял свят

Автор: Plovdiv Now 86678
Поредно чудо, сътворено от иконата в Бачково: Яна, на която лекарите не даваха шансове, се появи на бял свят
За поредно чудо, сътворено от иконата на Света Богородица в Бачковския манастир, разказаха от светата обител. Вестта е за раждането на малката Яна, чиято майка постъпила в болница след тежки усложнения в ранен етап от бременността. Лекарите не давали големи надежди, но на жената се присънила иконата в манастира, известна с това, че е изцерила не един или двама души. Самата тя разказала, че единствено горещите молитви помогнали на нея и бебето.
 
Ето какво написаха от манастира:
 
"В навечерието на патронния празник на манастира - Успение на Пресвета Богородица, имахме радостта да научим за нов случай на спасителна помощ оказана от Св. Богородица посредством чудотворния й образ в Бачковския манастир.
Разказано от К.
През месец март 2019г.. бременна в трети месец, постъпва в болница с кървене и опасност за плода и за нея, като прогнозите на лекарите не са добри. След няколко дни сънува Бачковската чудотворна икона на Пресвета Богородица, поставена на стената на средния корпус на манастира и хора, които отиват и и́ поставят цветя, и тя, заедно с първородния и́ син, също поставят цветя и се помолват пред иконата. К. носи със себе си малка иконка на същия чудотворен образ и и́ се моли през цялото време в болницата.
След няколко дни кървенето напълно спира и в деветия месец ражда живо и здраво момиченце, много леко, въпреки очакванията на лекарите, които и предлагат да си определи дата за секцио, както се е наложило да роди първото си дете.
К. сподели и интересен момент от избора на име на бъдещето дете. Още по време на бременността имат разногласия със съпруга си за името на детето. Една нощ сънува сън, в който се карат люто с мъжа и́ за името на детето, а детето е до тях в люлката, то се обръща към тях и казва: „Ама защо се карате, аз се казвам Яна!”
На Яна и́ е обещана среща с Чудотворната икона, станала нейна покровителка и приемане на свето кръщение в Бачковския манастир!"

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина