Поръчка за над 1 млн. лева! Община Асеновград търси фирма, която да поддържа парковете и зелените площи

Автор: Plovdiv Now 5243
Поръчка за над 1 млн. лева! Община Асеновград търси фирма, която да поддържа парковете и зелените площи

Община Асеновград обяви обществената поръчка с предмет „Поддържане на паркове, зелени площи и озеленяване на територията на община Асеновград”, като срокът за изпълнението й е 24 месеца и включва регулационните граници и урбанизираните зони на територията на общината.

Дейностите по поръчката включват поддържане на основните функционални категории озеленени площи в местата за широко обществено ползване на територията на община Асеновград - паркове, градини и междублокови озеленени пространства, както и изграждане на паркови композиции и поливане. На територията на Асеновград се стопанисват и поддържат зелени площи в размер на 301,260 дка, от тях поливни близо 67 дка.

Поръчката включва и текущото поддържане на парковете и зелените площи на територията на община Асеновград - косене на тревни площи, поливане, грапене, почистване, торене, метене и тесане на алеи, събиране на шума, оборка, почистване на градински кошчета, както и грижи за декоративната растителност - окопаване, поливане, плевене, резитба, кастрене, оформяне на корони, цветно оформяне.

Максималната стойност на поръчката не може да надвишава 850 000 (осемстотин и петдесет хиляди) лева без ДДС и 1 020 000 (един милион и двадесет хиляди )лева с ДДС. В посочената сума са включени всички разходи на изпълнителя, включително и разходите за персонала, който ще изпълнява поръчката, и/или на членовете на ръководния състав, които ще отговарят за изпълнението, като Община Асенвоград не дължи заплащането на каквито и да е други разноски.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина