Плуване, йога и изкуства през “Шарената ваканция“ в Асеновград

Автор: Plovdiv Now 16986
Плуване, йога и изкуства през “Шарената ваканция“ в Асеновград

Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Асеновград и Градска библиотека „Паисий Хилендарски” отново организират летни забавления за най-малките.

Форматът "Шарена ваканция" продължава с нови предизвикателства за малчуганите на възраст от 7 г. до 13 г. Заниманията се провеждат в продължение на два месеца - от 1-ви юли до 30-ти август. Записването започва от 13.06.23 г. (понеделник). Лятната академия за деца в Асеновград е напълно безплатна.

Активностите в тазгодишната „Шарена ваканция” са плуване, йога и часове по приложно изкуство в Градската библиотека. Заявления могат да се подават от 12.06.23 г. до 26.06.23 г., включително, от 08:00 ч. до 17:00 ч. в офиса на МКБППМН, разположен на ул. „Цар Иван Асен II” №9А, етаж I, стая 3 (бившият Битов комбинат). Образци на документите за записване могат да се изтеглят от - ТУК (ЗАЯВЛЕНИЕ / ДЕКЛАРАЦИЯ).

Всяко дете има право да избере до две дейности. Класирането в групите по занимания ще се извършва по реда на подаване на заявленията, като резултатите ще бъдат публикувани на сайта на община Асеновград. Телефон за контакти и въпроси: 0878 110 905 - Божидар Носиков.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина