Пияни шофьори закопчаха в Пловдив и Асеновград, във Войводиново - с цели 3,45 промила

Автор: Plovdiv Now 8170
Пияни шофьори закопчаха в Пловдив и Асеновград, във Войводиново - с цели 3,45 промила

43-годишен жител на село Войводиново, община "Марица", е бил спрян за проверка от служители на РУ Труд малко след 19,30 в неделя. Водачът е управлявал лек автомобил Форд Мондео. Дрегерът е отчел 3,45 промила концентрация на алкохол. Мъжът е задържан в ареста за срок до 24 часа.

Бързо полицейско производство е започнато и срещу 57-годишен шофьор зад волана на Опел Корса пък е бил спрян за проверка от служители на Първо РУ. Слизайки от автомобила, мъжът залитал и говорел несвързано. При него пробата е отчела 2,26 промила.

С 2,37 промила е управлявал Мицубиши Колт друг, 52-годишен жител на Пловдив. Превозното средство, което се движило по един от оживените булеварди в града - „Санкт Петербуг“, е било проверено от автопатрул на Четвърто РУ малко след 02,30ч. на 28 март.

В ареста на РУ Асеновград пък е бил задържан за 24 часа и 47-годишен местен жител, шофирал в нетрезво състояние.  Служители на управлението са спрели лек автомобил Тойота на бул. „Цар Иван Асен II“ в обедните часове на 28 март, а техническото средство е показало, че мъжът зад волана шофира с алкохолна концентрация от 1,96 промила. Водачът отказал кръвна проба.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина