Пияна шофьорка се озова в болница, друсани шофьори закопчаха в Асеновград и Пловдив

Автор: Plovdiv Now 5198
Пияна шофьорка се озова в болница, друсани шофьори закопчаха в Асеновград и Пловдив

Двама шофьори са се озовали в арестите в Пловдив и Асеновград през изминалото денонощие заради употреба на дрога, а млада жена е в болница след шофиране в пияно състояние. По случаите са започнати бързи производства.

За шофиране под въздействие на наркотични вещества в ареста на РУ Асеновград е задържан 29-годишен мъж от града. Тест, направен по надлежния ред, е установил, че водъчат на лек автомобил «БМВ», спрян на улица «Васил Априлов», шофира след употреба на кокаин.

На улица «Димитър Талев», автопатрул на Първо РУ в Пловдив е спрял за лек автомобил «Фолксваген пасат», управляван от 39-годишен пловдивчанин. При проверката мъжът се държал неадекватно и хаотично отговарял на зададените въпроси от униформените служители. Последвал полеви тест за употреба на наркотични вещества, който реагирал положително на марихуана. 

29-годишна жена от село Поповица е била хваната да шофира пияна. При слизане от ЖП надлез до местност «Пильови дупки» управляващата «Рено меган» е самокатастрофирала на пътя. Автомобилът е бил чужда собственост, а причината за инцидента - несъобразена скорост. Полеви тест е отчел, че жената зад волана е шофирала с концентрация от 2,08 промила алкохол. Водачката е приета за лечение в УМБАЛ «Св. Георги» с множество контузии, но без опасност за живота. Работата по случая продължава разследващ от РУ Асеновград

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина