Пиян шофьор закопчаха в Асеновград, в Пловдив - друсан с три вида дрога

Автор: Plovdiv Now 4980
Пиян шофьор закопчаха в Асеновград, в Пловдив - друсан с три вида дрога

Бързо производство е започнато от полицията в Асеновград срещу нарушител на пътя. 58-годишен жител на града е бил засечен вчера  да управлява лек автомобил «Опел Астра» под въздействие на 1,44 промила алкохол. Той е било спрян за проверка на улица "Цар Иван Асен ІІ". Работата по случая продължава разследващ полицай от РУ Асеновград.

Нарушители на пътя са задържани и в Пловдив. В ареста на Първо РУ се е озовал 19-годишен дрогиран младеж, управлявал лек автомобил «Рено туинго». При проверката на пътя младият мъж се е държал неадекватно пред полицаите и е бил отведен в управлението. Там му е била направена проба за употребана наркотици. Тестът е реагирал положително на марихуана, амфетамин и метамфетамин. На лицето е бил издаден талон за медицинско изследване, но момчето е отказало кръвен тест. 

36-годишен е задържан от служители на Трето РУ. На улица «Брезовско шосе» екип на районния участък е спрял лек автомобил БМВ. Зад волана се е оказал криминално проявен и осъждан шофьор, а колата - с поставени чужди регистрационни табели от друг автомобил. Табелите са иззети, а водачът е задържан в ареста за срок до 24 часа.

Малко преди полунощ на 2 юли автопатрул на Шесто РУ е подал сигнал със стоп палка на лек автомобил, движещ се по улица «Ген. Радко Димитриев» в Пловдив. Колата е Форд Фокус, а шофьорът не се е подчинил и е продължил. Автомобилът е бил спрян след кратко преследване. Зад волана е бил 38-годишен криминално проявен и осъждан мъж. Той е задържан в ареста за осуетяването на проверката. Взета му е и кръвна проба за изследване.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина