Пътен инцидент с куче потресе асеновградчани, момче без книжка го прегази

Автор: Plovdiv Now 15770
Пътен инцидент с куче потресе асеновградчани, момче без книжка го прегази

Пътен инцидент с куче потресе асеновградчани. За неприятното събитие в квартал Баделема съобщава Ебру Олджай. По думите й момче без книжка е управлявало автомобил, с който е прегазил малко куче. Домашният любимец, порода е пинчер, бил част от семейството на жената цели 12 години.

На мястото пристигнали екипи на полицията, а бащата на момчето, убило кучето, заявил, че той е шофирал. 

При въпрос към бащата какво щеше да стане, ако не беше куче, а дете, той отговорил: "Като смачкам дете тогава ще говорим!".

"Искам да питам господата полицаи - ако утре този смачка дете пак ли ще го прикривате така, ами ако детето е ваше? Ами ако утре аз го смачкам този и кажа, че е шофирал дядо ми, който почина преди 26 години, ще повярвате ли? Да се чувствам ли свободна да го правя? Толкова ли сте заблудени или така ви устройва?", с тези думи Ебру се обърна към органите на реда.

"Лошото е, че синчето утре ще свикне, че тати е зад гърба му и всичко остава безнаказано.. Знаем какво се случва с такива мамини и татини дечица. Мисля, че Хан Крумовите закони е вече време да влязат в сила.. Иначе оправия няма в нашата държава", пише потребител на Фейсбук.

Гергана Илинова съветва Ебру Олджай да подаде жалба срещу полицаите, които са били там.

"Ако не им знаете имената описвате в жалбата в колко часа е подаден сигнала на 112. Описвате случая и ще е добре да имате имена на свидетели. ОДП ще поемат те случая, няма да се разглежда от Асеновградки служители и съответно след разпит на свидетели, започва разследване на полицаите, отзовали се на сигнала. Това е редът и е хубаво повече хора да го знаят, за да започне тук в града полицията да си върши работата", пише Илинова.

Подобни новини

Ангел

Точно така!

15:58, 12.10.2022
Отговора 0
Отговор

Иван

Кучето на повод ли е било? Много безотговорни собственици пускат кучетата свободно да се разхождат. Така, че ако е пуснато свободно вина носи и собственика на кучето.

20:42, 06.10.2022
Отговора 0
Отговор

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина